Nykyisen Varmat Päivät-kokoonpanon on nelisen vuotta muodostanut naisviisikko kera samanhenkisen rumpalismiehen. Kaikenkaikkiaan intoa ja taitoa hehkuva Varmat Päivät on keikkaillut jo toista vuosikymmentä hyvällä meiningillä.

Mutta kuinka kaikki alkoi...

   Vanhan Itä-Saksan puolella Dresdenissä syksyllä -92 pinaattikeitto palaa kaasuliedelle ja Irmeli alkaa haaveilla rumpuopinnoista. Hiukan ennen Suomeen paluuta syntyy laulu ’Dresdenin tuhkimo’. Varmojen Päivien laskettu aika lähestyy...       

Kotiin palattua lauluja alkaa pulputa. Ja kun on lauluja, tarvitaan bändi niitä esittämään. Irmeli kutsuu kylän naiset koolle ja laulaa laulujaan. Into tarttuu muihinkin ja tulevan bändin nimeä mietitään porukalla. Ehdotuksia singahtelee, mutta sopivaa ei vielä löydy.       

Naisten lähdettyä Irmeli ajattelee kylän runsasta lapsikatrasta: 
 ’On taidettu muissakin perheissä luottaa varmoihin päiviin’, naureskelee Irmeli mielessään. Varmat Päivät! Siinähän se on. 

Elämää voi aina kuvitella suunnittelevansa, mutta se kulkee kuitenkin omia polkujaan. Varmat Päivät perustettiin syksyllä 1993, ettei sitten mummona tarvitsisi katua. 
Keväällä -94 bändillä on ensimmäinen keikka Tammisaaren Stadshotellissa, solisti 7. kuulla raskaana. Toisella keikalla elokuussa Turussa, Pohjoismaisessa Naisten Forumissa uusi vauva on muutaman päivän ikäinen. Neljännen lapsensa synnyttänyt Irmeli hikoilee 30 asteen helteessä shortseissa ja tukisukkahousuissa... Rock?!

Jo hyvin alkumetreillä Varmikset alkoivat myös haaveilla ihan oikean levyn tekemisestä. Ja tuo haave toteutui syksyllä 2005, kun Rubato Music (www.rubatomusic.com) julkaisi esikoisemme Naisen taivas -albumin. Vuosia vanhassa Varmis-kokoonpanossa soittaneen Pepin sanoin: "Mango-studiolla sukkaa kutovista omakustanneartisteista kuoriutui hurjia rock-perhosia... " 

Varmojen Päivien matka jatkuu nyt entistä vahvemmalla ammmattitaidolla, mutta samalla hulvattomalla elämänilolla, jossa yhdessä jaetaan ilot ja surut.             

Sivun mustavalkokuvassa nuoret neidot Tinde(rusettipää) ja Intro(polkkatukkainen) ensin mainitun 3-vuotissynttäreillä. Liekö siinä neidot jo sopimassa bänditreenejä vaiko peräti keikkaa....       

Tuosta pitkästä ystävyydestä syntyi myös laulu (Farkkukansaa), joka on julkaistu Varmojen Päivien ensilevyllä.

 Desing by Mainostoimisto Easymedia