Median mietteitä bandistä


Intro

Tinde

Johanna

Arja
Karri Kerkelä
Karri

Irmeli ’Intro’ Wartiainen
Bändin perustaja, lauluntekijä. Sekä hulvaton että haaveileva solisti, kitaristi. Heittäytyisi mielellään täyspäiväiseksi (täyspäiseksi?) lyyrikoksi. Laulujen ohella Intro synnyttelee herkullisia leivonnaisia.

Tiina ’Tinde’ Harjunpää
Kitaristi, taustalaulaja. Bändin, treenien, keikkojen ja aikataulujen Käytännön Kapellimestari. Energinen maratoonari komppaa rytmikkäästi niin kauniin akustisen Martininsa kuin kuuluisan vaaleanpunaisen nimikkokitaransa varressa.

Johanna Karjalainen

Puoli-boheemi kosketinsoittajamme.Taiteellinen ja herkkäotteinen pianisti. Piano-opintoja on viety tyylillä loppuun sekä kuninkaallisessa länsinaapurissa että tasavaltamme sibeliaanisessa akatemiassa. Vähäeleistä, mutta timantinkirkasta, monipuolista ja eläytyvää soitantaa.

Arja Paju
Työllistetty ja ehtivä basistimme. Myös laulustemmat hallussa. Monipuolinen musiikintaitaja, jolla ei hermot mene tiukassakaan paikassa. Oivaltavien ja persoonallisten bassokulkujen nainen. Sovittaa myös bändin muita instrumentteja sekä synnyttää säveliä.

Karri Kerkelä
Tyylitajuinen ja taitava rumpalimme.  Ensimmänen vakituinen miespuolinen Varmat Päivät-täysjäsen. Huumonrintaju, vahva ammattitaito ja sydämellisyys samassa paketissa. Keikkailee ja kouluttaa tulevan polven rumpaleita.

 

Kaiken yllä olevan lisäksi koko bändillä on erittäin hyvä ruokahalu. Ja Varmisten legendaariseen elämäntapaan kuuluvat myös mystiset suurtreenit, korkean paikan leirit, hiljaisuuden retriitit, portaat ja mikähän lie Suojelualue Hothot...

Ennen nykykokoonpanoamme, rumpukomppimme lepäsi vaihtuvien  ammattirumpalismiestemme hyvillä ja vahvoilla käsivarsilla. Kiitokset siis Miri Miettinen, Kimmo Oikarinen, Harri Ala-Kojola, Topi Kurki, Risto Niinikoski, Leevi Leppänen, Arska Himberg. Bändissämme on saatu nauttia myös vierailevista basson taitajista.
Basson varressa ovat tuuranneet mm. Sami Pitkämö, Niko Kokko, Lasse Sirkko, Sara Suvela, Aki Rintamäki ja Hansu Saarinen.

Solidaarisista soittajalainoista saadaan kiittää mm. Heartworn-bändin hurmaavaa henkilökuntaa.

Miksauksesta on enimmäkseen vastannut oma "kesäpoikamme" Puke Kataja. Ei tainnut mies arvata, mihin kaikkeen ryhtyy, kun vuosia sitten otti meidät studiolleen vastaan... Kautta aikain ensimmäinen miksaajamme oli ihana, ainoa ja oikea  Miro Mantere. Aika-ajoin joukkoomme on miksauskalustonsa ja valloittavan asenteensa kanssa liittynyt myös lahjakas ja vauhdikas Karoliina Moilanen.

Roudauksemme hoituu edelleen "a woman's gotta do what a woman's gotta do"-asenteella...

Paljon sanottavaa. Paljon asennetta. Alunperin vimmasta kirjoittaa tekstejä on kehittynyt vuosien mittaan keikkaileva, kantaaottava, tuntoja herättelevä ja soitostaan nauttiva sielukas bändi.

Matka jatkuu...Pysy mukanamme... 
Desing by Mainostoimisto Easymedia